Trycka - Massor om att tryckaA--0A-NS - EX - U2-0

Trycka hos S T C i Avesta AB

trycker hos S T C i Avesta AB i Avesta

I Avesta finns det 3 tryckerier som håller på med att trycka upp kopior i alla former och trycker på fler olika typer av material och papper varav S T C i Avesta AB är en av de bättre. Både utbud trycktjänster och konstaden att trycka upp saker skiljer mellan tryckerier och det kan vara en god idé att jämföra med andra som erbjuder sig att trycka i Avesta eller i Dalarna.


När du kontaktar någon för att trycka upp ett antal kopior är det bra om du vet hur ånga kopior och hur många sidor för varje kopia ni vill ha. Dessutom ska ni vara beredd på att ange hur många av sidorna som ska vara färgsidor men även vilken storlek & tjocklek pappret ska ha samt om ni vill binda in det ni trycker upp En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidan för S T C i Avesta AB och andra tryckerier som erbjuder sig att trycka på uppdrag. Eftersom det finns flera företag som erbjuder sig att trycka på samma ort som S T C i Avesta AB är det klart lönande att undersöka pris och försöka hitta referenser hos minst två av tryckeriföretagen men kolla alltid med S T C i Avesta AB först.

H-NS - EX - U2-1

Lättast kommer du i kontakt med ett bra tryckeri som S T C i Avesta AB för att få hjälp med ett snyggt tryck enligt nedan:


S T C i Avesta AB


Myrgatan 52
774 35   Avesta
0226-520 40

H-NS - EX - U2-2

Allt om tryck och trycktekniker

Nedan hittar du allt du behöver känna till om tryckerikonsten och vackra tryck.

H-NS - EX - U2-3


Meny - Trycka
Till förstasidan på www.trycka.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Offsettryck   TryckteknikerLänkarNyheter