Trycka - Massor om att trycka

Trycka i Falun

Trycka i Falun Totalt i Falun finns det 8 tryckeriföretag som kan hjälpa er att trycka upp det ni önskar och många av dessa tryckerier har flera tryckare som arbetar hos dem med lång erfarenhet av tryck. Ibland är svårt att i Falun hitta någon riktigt bra och billig som kan trycka upp allt ni behöver snabbt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om ett duktigt och pålitlig tryckeri. Man kan också jämföra olika tryckerier eller trycktekniker på nätet.

Då det finns flera tryckerifirmor i Falun som håller på med att trycka på beställning är det bra att kontakta några av dem i Dalarna eller kolla på internet gällande pris och typ av trycktjänster de erbjuder.

När ni kontaktar någon som kan trycka åt er trycka är det bra ifall ni kan specificera hur många kopior som ska tryckas upp, hur många sidor det är per kopia men även hur många av sidorna som är svart-vita som hur många sidor som är i färg. Dessutom ska ni definiera om ni vill ha ett tryckt häfte inbundet eller häftat för att ni ska få ett rättvist om jämförbart pris. Viss info får du om trycka genom att kolla webbsidor från företag som säljer trycka.


Bäst att komma i kontakt med ett bra tryckeri i Falun där ni kan trycka upp era kopior, broschyrer eller andra trycksaker är att välja något av tryckeriföretagen nedan eller söka vidare på internet:

Tips på bra tryckericentraler i Falun

Intellecta Infolog AB


Rissgårdsvägen 7
791 77  Falun

Edita Bobergs AB


Matsarvsvägen 7
791 77  Falun

Strålins Tryckeri AB


Rissgårdsvägen 7
791 77  Falun

Fler som trycker i Falun

Falu Amatörbokbinderi


Blindgatan 46
791 72  Falun

Sahlanders Grafiska AB, Thomas


Verkstadsvägen 21
791 45  Falun

Strålin & Persson AB


Rottnebyvägen 6
791 44  Falun

Tryckpartner


Åsgatan 24
791 71  Falun

Ännu mer tryckerier i Falun

Scandbook AB


Lövåsvägen 24
791 45  Falun


Allt om tryck och trycktekniker

Nedan hittar du allt du behöver känna till om tryckerikonsten och vackra tryck.Meny - Trycka
Till förstasidan på www.trycka.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Offsettryck   TryckteknikerLänkarNyheter