Trycka - Massor om att tryckaA--0A-NS - EX - U2-0

Trycka hos Palms Grafiska i Malmö AB

trycker hos Palms Grafiska i Malmö AB i Malmö

I Malmö finns det 45 tryckerier som håller på med att trycka upp kopior i alla former och trycker på fler olika typer av material och papper varav Palms Grafiska i Malmö AB är en av de bättre. Både utbud trycktjänster och konstaden att trycka upp saker skiljer mellan tryckerier och det kan vara en god idé att jämföra med andra som erbjuder sig att trycka i Malmö eller i Skåne län.


När du kontaktar någon för att trycka upp ett antal kopior är det bra om du vet hur ånga kopior och hur många sidor för varje kopia ni vill ha. Dessutom ska ni vara beredd på att ange hur många av sidorna som ska vara färgsidor men även vilken storlek & tjocklek pappret ska ha samt om ni vill binda in det ni trycker upp En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidan för Palms Grafiska i Malmö AB och andra tryckerier som erbjuder sig att trycka på uppdrag. Eftersom det finns flera företag som erbjuder sig att trycka på samma ort som Palms Grafiska i Malmö AB är det klart lönande att undersöka pris och försöka hitta referenser hos minst två av tryckeriföretagen men kolla alltid med Palms Grafiska i Malmö AB först.

H-NS - EX - U2-1

Lättast kommer du i kontakt med ett bra tryckeri som Palms Grafiska i Malmö AB för att få hjälp med ett snyggt tryck enligt nedan:


Palms Grafiska i Malmö AB


Sergels Väg 11
217 57   Malmö
040-26 29 60

H-NS - EX - U2-2

Allt om tryck och trycktekniker

Nedan hittar du allt du behöver känna till om tryckerikonsten och vackra tryck.

H-NS - EX - U2-3


Meny - Trycka
Till förstasidan på www.trycka.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Offsettryck   TryckteknikerLänkarNyheter