Trycka - Massor om att trycka

Trycka hos X-Import & Produktion AB

trycker hos X-Import & Produktion AB i Trelleborg

I Trelleborg finns det 5 tryckerier som håller på med att trycka upp kopior i alla former och trycker på fler olika typer av material och papper varav X-Import & Produktion AB är en av de bättre. Både utbud trycktjänster och konstaden att trycka upp saker skiljer mellan tryckerier och det kan vara en god idé att jämföra med andra som erbjuder sig att trycka i Trelleborg eller i Skåne.


När du kontaktar någon för att trycka upp ett antal kopior är det bra om du vet hur ånga kopior och hur många sidor för varje kopia ni vill ha. Dessutom ska ni vara beredd på att ange hur många av sidorna som ska vara färgsidor men även vilken storlek & tjocklek pappret ska ha samt om ni vill binda in det ni trycker upp En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidan för X-Import & Produktion AB och andra tryckerier som erbjuder sig att trycka på uppdrag. Eftersom det finns flera företag som erbjuder sig att trycka på samma ort som X-Import & Produktion AB är det klart lönande att undersöka pris och försöka hitta referenser hos minst två av tryckeriföretagen men kolla alltid med X-Import & Produktion AB först.


Lättast kommer du i kontakt med ett bra tryckeri som X-Import & Produktion AB för att få hjälp med ett snyggt tryck enligt nedan:


X-Import & Produktion AB


Maskingatan 16
231 66   Trelleborg
0410-441 75


Allt om tryck och trycktekniker

Nedan hittar du allt du behöver känna till om tryckerikonsten och vackra tryck.


Meny - Trycka
Till förstasidan på www.trycka.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Offsettryck   TryckteknikerLänkarNyheter