Trycka - Massor om att trycka

Trycka hos Gamla Tryckeriet

trycker hos Gamla Tryckeriet i Bromma

I Bromma finns det 19 tryckerier som håller på med att trycka upp kopior i alla former och trycker på fler olika typer av material och papper varav Gamla Tryckeriet är en av de bättre. Både utbud trycktjänster och konstaden att trycka upp saker skiljer mellan tryckerier och det kan vara en god idé att jämföra med andra som erbjuder sig att trycka i Bromma eller i Stockholms län.


När du kontaktar någon för att trycka upp ett antal kopior är det bra om du vet hur ånga kopior och hur många sidor för varje kopia ni vill ha. Dessutom ska ni vara beredd på att ange hur många av sidorna som ska vara färgsidor men även vilken storlek & tjocklek pappret ska ha samt om ni vill binda in det ni trycker upp En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidan för Gamla Tryckeriet och andra tryckerier som erbjuder sig att trycka på uppdrag. Eftersom det finns flera företag som erbjuder sig att trycka på samma ort som Gamla Tryckeriet är det klart lönande att undersöka pris och försöka hitta referenser hos minst två av tryckeriföretagen men kolla alltid med Gamla Tryckeriet först.


Lättast kommer du i kontakt med ett bra tryckeri som Gamla Tryckeriet för att få hjälp med ett snyggt tryck enligt nedan:


Gamla Tryckeriet


Gustavslundsvägen 149B
167 51   Bromma
08-26 66 10


Allt om tryck och trycktekniker

Nedan hittar du allt du behöver känna till om tryckerikonsten och vackra tryck.


Meny - Trycka
Till förstasidan på www.trycka.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Offsettryck   TryckteknikerLänkarNyheter