Trycka - Massor om att trycka

Trycka hos Stockholm Printcenter

trycker hos Stockholm Printcenter i Stockholm

I Stockholm finns det 110 tryckerier som håller på med att trycka upp kopior i alla former och trycker på fler olika typer av material och papper varav Stockholm Printcenter är en av de bättre. Både utbud trycktjänster och konstaden att trycka upp saker skiljer mellan tryckerier och det kan vara en god idé att jämföra med andra som erbjuder sig att trycka i Stockholm eller i Stockholms län.


När du kontaktar någon för att trycka upp ett antal kopior är det bra om du vet hur ånga kopior och hur många sidor för varje kopia ni vill ha. Dessutom ska ni vara beredd på att ange hur många av sidorna som ska vara färgsidor men även vilken storlek & tjocklek pappret ska ha samt om ni vill binda in det ni trycker upp En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidan för Stockholm Printcenter och andra tryckerier som erbjuder sig att trycka på uppdrag. Eftersom det finns flera företag som erbjuder sig att trycka på samma ort som Stockholm Printcenter är det klart lönande att undersöka pris och försöka hitta referenser hos minst två av tryckeriföretagen men kolla alltid med Stockholm Printcenter först.


Lättast kommer du i kontakt med ett bra tryckeri som Stockholm Printcenter för att få hjälp med ett snyggt tryck enligt nedan:


Stockholm Printcenter


Ynglingagatan 14
113 47   Stockholm


Allt om tryck och trycktekniker

Nedan hittar du allt du behöver känna till om tryckerikonsten och vackra tryck.Meny - Trycka
Till förstasidan på www.trycka.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Offsettryck   TryckteknikerLänkarNyheter