Trycka - Massor om att trycka

Trycka hos Parnass Förlag AB

trycker hos Parnass Förlag AB i Täby

I Täby finns det 11 tryckerier som håller på med att trycka upp kopior i alla former och trycker på fler olika typer av material och papper varav Parnass Förlag AB är en av de bättre. Både utbud trycktjänster och konstaden att trycka upp saker skiljer mellan tryckerier och det kan vara en god idé att jämföra med andra som erbjuder sig att trycka i Täby eller i Stockholms län.


När du kontaktar någon för att trycka upp ett antal kopior är det bra om du vet hur ånga kopior och hur många sidor för varje kopia ni vill ha. Dessutom ska ni vara beredd på att ange hur många av sidorna som ska vara färgsidor men även vilken storlek & tjocklek pappret ska ha samt om ni vill binda in det ni trycker upp En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidan för Parnass Förlag AB och andra tryckerier som erbjuder sig att trycka på uppdrag. Eftersom det finns flera företag som erbjuder sig att trycka på samma ort som Parnass Förlag AB är det klart lönande att undersöka pris och försöka hitta referenser hos minst två av tryckeriföretagen men kolla alltid med Parnass Förlag AB först.


Lättast kommer du i kontakt med ett bra tryckeri som Parnass Förlag AB för att få hjälp med ett snyggt tryck enligt nedan:


Parnass Förlag AB


Mallslingan 13
187 66   Täby
08-630 22 90


Allt om tryck och trycktekniker

Nedan hittar du allt du behöver känna till om tryckerikonsten och vackra tryck.


Meny - Trycka
Till förstasidan på www.trycka.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Offsettryck   TryckteknikerLänkarNyheter