Trycka - Massor om att trycka

Trycka hos Holmsunds Tryckeri AB

trycker hos Holmsunds Tryckeri AB i Umeå

I Umeå finns det 13 tryckerier som håller på med att trycka upp kopior i alla former och trycker på fler olika typer av material och papper varav Holmsunds Tryckeri AB är en av de bättre. Både utbud trycktjänster och konstaden att trycka upp saker skiljer mellan tryckerier och det kan vara en god idé att jämföra med andra som erbjuder sig att trycka i Umeå eller i Västerbottens län.


När du kontaktar någon för att trycka upp ett antal kopior är det bra om du vet hur ånga kopior och hur många sidor för varje kopia ni vill ha. Dessutom ska ni vara beredd på att ange hur många av sidorna som ska vara färgsidor men även vilken storlek & tjocklek pappret ska ha samt om ni vill binda in det ni trycker upp En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidan för Holmsunds Tryckeri AB och andra tryckerier som erbjuder sig att trycka på uppdrag. Eftersom det finns flera företag som erbjuder sig att trycka på samma ort som Holmsunds Tryckeri AB är det klart lönande att undersöka pris och försöka hitta referenser hos minst två av tryckeriföretagen men kolla alltid med Holmsunds Tryckeri AB först.


Lättast kommer du i kontakt med ett bra tryckeri som Holmsunds Tryckeri AB för att få hjälp med ett snyggt tryck enligt nedan:


Holmsunds Tryckeri AB


Hagaplan 3
903 36   Umeå
090-415 31


Allt om tryck och trycktekniker

Nedan hittar du allt du behöver känna till om tryckerikonsten och vackra tryck.Meny - Trycka
Till förstasidan på www.trycka.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Offsettryck   TryckteknikerLänkarNyheter