Trycka - Massor om att tryckaA--0A-NS - EX - U2-0

Trycka hos R. K. Screen Print AB

trycker hos R. K. Screen Print AB i Västerås

I Västerås finns det 25 tryckerier som håller på med att trycka upp kopior i alla former och trycker på fler olika typer av material och papper varav R. K. Screen Print AB är en av de bättre. Både utbud trycktjänster och konstaden att trycka upp saker skiljer mellan tryckerier och det kan vara en god idé att jämföra med andra som erbjuder sig att trycka i Västerås eller i Västmanland.


När du kontaktar någon för att trycka upp ett antal kopior är det bra om du vet hur ånga kopior och hur många sidor för varje kopia ni vill ha. Dessutom ska ni vara beredd på att ange hur många av sidorna som ska vara färgsidor men även vilken storlek & tjocklek pappret ska ha samt om ni vill binda in det ni trycker upp En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidan för R. K. Screen Print AB och andra tryckerier som erbjuder sig att trycka på uppdrag. Eftersom det finns flera företag som erbjuder sig att trycka på samma ort som R. K. Screen Print AB är det klart lönande att undersöka pris och försöka hitta referenser hos minst två av tryckeriföretagen men kolla alltid med R. K. Screen Print AB först.

H-NS - EX - U2-1

Lättast kommer du i kontakt med ett bra tryckeri som R. K. Screen Print AB för att få hjälp med ett snyggt tryck enligt nedan:


R. K. Screen Print AB


Nansengatan 2
722 23   Västerås
021-35 24 35

H-NS - EX - U2-2

Allt om tryck och trycktekniker

Nedan hittar du allt du behöver känna till om tryckerikonsten och vackra tryck.

H-NS - EX - U2-3


Meny - Trycka
Till förstasidan på www.trycka.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Offsettryck   TryckteknikerLänkarNyheter