Trycka - Massor om att tryckaA--0A-NS - EX - U2-0

Trycka hos V I F Media Tryck AB

trycker hos V I F Media Tryck AB i Askim

I Askim finns det 2 tryckerier som håller på med att trycka upp kopior i alla former och trycker på fler olika typer av material och papper varav V I F Media Tryck AB är en av de bättre. Både utbud trycktjänster och konstaden att trycka upp saker skiljer mellan tryckerier och det kan vara en god idé att jämföra med andra som erbjuder sig att trycka i Askim eller i Västra Götaland.


När du kontaktar någon för att trycka upp ett antal kopior är det bra om du vet hur ånga kopior och hur många sidor för varje kopia ni vill ha. Dessutom ska ni vara beredd på att ange hur många av sidorna som ska vara färgsidor men även vilken storlek & tjocklek pappret ska ha samt om ni vill binda in det ni trycker upp En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidan för V I F Media Tryck AB och andra tryckerier som erbjuder sig att trycka på uppdrag. Eftersom det finns flera företag som erbjuder sig att trycka på samma ort som V I F Media Tryck AB är det klart lönande att undersöka pris och försöka hitta referenser hos minst två av tryckeriföretagen men kolla alltid med V I F Media Tryck AB först.

H-NS - EX - U2-1

Lättast kommer du i kontakt med ett bra tryckeri som V I F Media Tryck AB för att få hjälp med ett snyggt tryck enligt nedan:


V I F Media Tryck AB


Datavägen 55
436 32   Askim
031-748 08 35

H-NS - EX - U2-2

Allt om tryck och trycktekniker

Nedan hittar du allt du behöver känna till om tryckerikonsten och vackra tryck.

H-NS - EX - U2-3


Meny - Trycka
Till förstasidan på www.trycka.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Offsettryck   TryckteknikerLänkarNyheter