Trycka - Massor om att trycka

Trycka hos Strokirk-Landströms AB

trycker hos Strokirk-Landströms AB i Lidköping

I Lidköping finns det 5 tryckerier som håller på med att trycka upp kopior i alla former och trycker på fler olika typer av material och papper varav Strokirk-Landströms AB är en av de bättre. Både utbud trycktjänster och konstaden att trycka upp saker skiljer mellan tryckerier och det kan vara en god idé att jämföra med andra som erbjuder sig att trycka i Lidköping eller i Västra Götalands län.


När du kontaktar någon för att trycka upp ett antal kopior är det bra om du vet hur ånga kopior och hur många sidor för varje kopia ni vill ha. Dessutom ska ni vara beredd på att ange hur många av sidorna som ska vara färgsidor men även vilken storlek & tjocklek pappret ska ha samt om ni vill binda in det ni trycker upp En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidan för Strokirk-Landströms AB och andra tryckerier som erbjuder sig att trycka på uppdrag. Eftersom det finns flera företag som erbjuder sig att trycka på samma ort som Strokirk-Landströms AB är det klart lönande att undersöka pris och försöka hitta referenser hos minst två av tryckeriföretagen men kolla alltid med Strokirk-Landströms AB först.


Lättast kommer du i kontakt med ett bra tryckeri som Strokirk-Landströms AB för att få hjälp med ett snyggt tryck enligt nedan:


Strokirk-Landströms AB


Brantabäcksgatan 12
531 33   Lidköping
0510-849 00


Allt om tryck och trycktekniker

Nedan hittar du allt du behöver känna till om tryckerikonsten och vackra tryck.


Meny - Trycka
Till förstasidan på www.trycka.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Offsettryck   TryckteknikerLänkarNyheter